Vrata

Pored toga što predstavljaju ukras svake kuće, ulazna vrata su I najopterćeniji element u svakom prostoru zbog čestog otvaranja I zatvaranja.

Zato je veom bitno da budu izrađena od kvalitetnih profila u koje se ugrađuju kvalitetni okovi kako bi bila dugotrajna I kako bi vašem domu pružila neophodnu sigurnost.
Firma "Tehno-al Marinković” d.o.o izrađuje aluminjumska I PVC vrata od najkvalitetnijih profila u koje ugrađuje kvalitetan nemački okov čime se obezbeđuje sigurnost, bezbednost I dugotrajnost. Kod nas imate mogućnost izbora jednokrilnih, dvokrilnih vrata, vrata s fiksiranim delovima, mogu da se otvaraju ka unutra ili ka spolja. Želite moderna vrata u boji koja će vaš dom činiti drugačijim od drugih, mi Vam nudimo PVC vrata u acrylcolor bojama ili aluminjumska vrata plastificirana u boji po Vašoj želji. Ukoliko ste ljubitelj tradicionalnih drvenih vrata, PVC vrata sa folijom u drvodekoru su pravo rešenje za vas. Kombinacijom boja, oblika, raznih vrsta stakala I ukrasa možemo Vam izraditi panel kakav želite. Pored ulaznih vrata takođe izrađujemo I:

  • Klizna vrata od aluminijuma i PVC-a sa ispunama od stakla ili sendvič panela koja služe za pregrađivanje terasa, unutrašnjih prostorija, restorana, bazena, za staklene bašte I sl. Praktična su jer štede prostor.
  • Harmonika vrata uglavnom izrađuju od aluminijuma sa ili bez termo prekida. Koriste se za pregrađivanje izloga, hala, za restorane, kafiće, garaže I druge objekte kada treba zatvoriti veliku površinu a da se otvaranjem vrata uštedi na prostoru. vel sapien.

NEKI OD MODELA VRATA

View the embedded image gallery online at:
https://tehno-al.rs/proizvodi/vrata#sigProId2b248c8146

Newsletter