Prozori

Firma ,,Tehno-al Marinković” bavi se proizvodnjom prozora već 15 godina i naši prozori mogu da odgovore na sve zahteve kupaca:

  • Zaštita od vremenskih uticaja tj. od sunca, kiše, snega, vetra… Prozori izrađeni u našoj radionici ispunjavaju ovaj uslov dugoročno. Zato smo u mogućnost da svojim kupcima pružimo višegodišnju garanciju.
  • Mogućnost izbora različitih oblika i boja - pored klasičnih pravougaonih prozora kod nas možete izraditi I prozore lučnog, okruglog oblika, prozore sa kosinama I sl. Pošto posedujemo liniju za plastifikaciju, u mogućnost smo da Vam isplastificiramo prozore u boji po Vašoj želji. PVC prozori u acrylcolor bojama ili drvodekoru pravi su izbor za one koji žele da se njihovi prozori razlikuju od drugih a da pritom zadrže karakteristike klasičnog PVC prozora.
  • Jednostavnost održavanja -pored toga što su otporni na različite vremenske uticaje naši prozori su I jednostavni za održavanje jer se čiste uobičajenim sredstvima za čišćenje I na taj način štede vaše vreme I novac.
  • Izolacija - ugradnjom naših PVC prozora ili aluminijumskih prozora sa termoprekidom uz odgovarajući termopaket stakla može se znatno povećati toplotna izolacija I tako uštedeti na energiji u životnom ili poslovnom prostoru. Ovi prozori pokazuju odlične performance u pogledu zaštite od buke, jer se ugradnjom dvoslojnog stakla u prozore može smanjiti buka 8 do 10 puta što je veoma važno ukoliko živite ili radite u prometnim ulicama ili okruženju gde ima puno buke.

NEKI OD MODELA PROZORA

Newsletter