Fasade

Ukoliko razmišljate o fasadama za svoje poslovne objekte nudimo vam aluminijumske strukturalne ili polustrukturalne fasade izrađene od profila grčke firme "Alumil".

Glavna razlika između ove dve vrste fasade je što kod strukturalne fasade aluminijum nije vidljiv, tj. vidljive su samo staklene površine. Naše polustrukturalne I strukturalne fasade odlikuju se velikim stepenom zaštite od vremenskih uticaja, imaju odličnu zaptivenost, visok stepen teermoizolacije i zaštite od buke, mogućnost ugradnje termopaketa stakla do 50mm.

Pored polustrukturalnih I strukturalnih fasada izrađujemo i fasade od alubonda. Alubond se sastoji od dva aluminjumska lima koji su spojeni poluretanskom penom čime se dobija visok koeficijent termoizolacije I zvučne izolacije. Njegova glavna prednost je lakoća obrade jer se fabrički paneli mogu savijati u kasete koje po dimenzijama u potpunosti odgovaraju zahtevima objekta. Zbog svojih karakteristika nalazi široku primenu ne samo u izradi fasada već I u izradi štandova, reklamnih panoa, saobraćajne signalizacije, za unutrašnju dekoraciju I sl. Postoji mogućnost izbora između više nijansi boja: Metalic, Solid, Granit, Furnir i Artic Ice.

Newsletter