PVC

Firma ,,Tehno-al Marinković” je uvoznik PVC profila nemačke firme ,,Gealan” koja je lider u svetu u proizvodnji PVC profila za prozore, vrata i roletne.

Profili koje izrađuje ova firma se izdvajaju po tome što mogu odgovoriti na sve zahteve u pogledu kvaliteta, dizajna, funkcionalnosti, stabilnosti, lakoće održavanja i dugotrajnosti. Takođe, profile je moguće reciklirati tako da odgovaraju I na sve ekološke zahteve. U našoj ponudi PVC stolarije imate izbor između više serija PVC profila:

Serija S8000IQ

Vrhunski šestokomorni PVC profil, širine štoka 83mm, koeficijenta termoizolacije k=1,1W/m2K, zvučne izolovanosti uz klasićno termostaklo (paket 4+16+4mm) Rw,p=34dB dobar je izbor za one koje žele stolariju koja će im pružiti dobru toplotnu izolaciju. Čelično ojačanje 1,5mm debljine omogućava mu veliku stabilnost čineći ga pogodnim za izradu pozicija većih dimenzija. Takođe, postoji mogućnost raznih kombinacija ravnih I oblih profila tako da ovaj profil može odgovoriti na različite estetske zahteve.

Serija S7000IQ

Ovaj šestokomorni PVC profil  širine štoka 83mm, čeličnog ojačanja 1,5mm debljine, koeficijenta termoizolacije k=1,0W/m2K,  zvučne izolovanosti uz klasićno termostaklo (paket 4+16+4mm) Rw,p=34dB poseduje I treću gumu. To znači da je ovaj profil namenjen za izradu prozora i vrata sa izrazitim termo-izolacijskim svojstvima i njime postižemo velike uštede energije koja se inače gubi gubitkom toplotne energije kroz prozore i vrata. Prozori izrađeni od profila iz serije S7000iQ  ispunjavaju sve zahteve u pogledu dizajna: skladne proporcije, delikatan izgled, male vidljive širine i sjajnih površina.

GECCO sistem za provetravanje

Da biste u svom domu obezbedili provetravanje u zimskim mesecima ili u okruženji gde ima mnogo buke, Gealan je razvio poseban sistem za provetravanje Gecco 3 koji se ugrađuje na krilo prozora I služi za automatsku regulaciju provetravanja. Ovaj sistem funkcioniše tako što se klapna na njemu otvorena tako da vazduh slobodno struji I ulazi u prostoriju dok se pri jačem udaru vetra klapna automatski zatvara. Ovaj mehanizam omogućava visoku toplotnu I zvučnu izolaciju I minimalni gubitak energije.
Sistem provetravanja Gecco 4 je naprednijii od Gecco 3 jer sadrži I filter za polen I mrežicu koja štiti od insekata. Takođe, može se ugraditi I dodatak za zvučnu izolaciju I zaštitu od kiše.

Profili u Acrylcolor bojama- spolja boja, unutra belo

Ukoliko želite prozore koji će privlačiti poglede a u isto vreme biti funkcionalni I sa svim karakteristikama koje poseduju standardni PVC profili, onda su prozori u acrylcolor bojama pravi izbor. Firma Gealan se već više od 20 god. bavi postupkom koekstruzijskog bojenja PVC profila pri čemu se bela PVC osnova stapa sa slojem akrilnog stakla u boji u jedan proizvod.

Prozore izrađene u acrylcolor-u karakterišu postojanost  boja koja se obezbeđuje upravo postupkom koekstruzije.  Jednostavni su za održavanje jer se mogu čistiti jednostavnim sredstvima za čišćenje, otporni su na ogrebotine i atmosferske uticaje.

Gealan u svojoj ponudi ima 12 standardnih nijansi akrilnih boja od bele do srebrne.

Profili u drvodekoru

Pogodni su za one koji žele klasični izgled drvenog prozora sa karakteristikama modernog PVC-a. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji firma Gealan je u mogućnost da ponudi razne kombinacije boja. Profili u drvodekoru se dobijaju tako što se nanosi dekorativna folija u boji drveta na PVC profil bilo da je on ravan ili obli.

Moguće su razne kombinacije acrylcolora, drvodekora i jednostrane folije.

Newsletter