Aluminijum

Naša aluminijumska stolarija se izrađuje od profila firme ,,Alumil” koja predstavlja jednog od najznačajnijeg dobavljača aluminijumskih profila u Evropi.

Svi proizvodi ove firme su sertifikovani od strane međunardno priznatog nemačkog instituta IFT Rosenheim.  Alumil nudi raznovrsne sisteme profila koji su pogodni za izradu prozora, vrata, roletni, fasada I za mnoge druge namene u građevinarstvu.

Serija M 940 Mini

Ovaj najlakši sistem aluminijumskih profila bez termoprekida pogodan je za izradu unutrašnjih vrata, unutrašnjih pregrada kao I terasa  koje se ne zagrevaju.Širna štoka je 37mm, krila 44mm, može se zastakliti termopaketom širine do 26mm. Podržava sve vrste okretno-nagibnih sistema. Može da se kombinuje sa kliznim sistemom M 900 Aero.

M 900 Aero

M 900 je najmanjii najlakši klizni sistem bez termoprekida koji se može koristiti za pregrađivanje unutrašnjih prostorija,tuš kabine, za terase koje se ne greju zimi kao I u svim drugim slučajevima kada treba uštedeti na prostoru. Ima krilo širine 28mm I može se zastakliti termopaketom do širine od 19mm. Pogodan je za izradu pozicija malih I srednjih dimenzija (visine do 240cm, širina krila do 100cm).

M 9400 Softline Plus

Ovaj sistem profila bez termoprekida ima zaobljen spoljni izgled i koristi se za izradu izloga, prozora, vrata I drugih vrsta stolarije kod koje termoizolacija nema presudnu ulogu. Krilo je širine 52mm, štok širine 45mm, može se zastakliti termopaketom do širine od 32mm, nosivosti do 130kg po krilu.

M 11000 Alutherm Plus

Sistem aluminjumskih profila sa termoizolacijom pogodan za izradu vrata, prozora,izloga, terasa I pozicija kod kojih je bitna termoizolacija, zaptivenost I sigurnost. Krilo je širine 70mm, štok 62mm, zastakljivanje termopaketom do 46mm ili 130kg po krilu. Kompatibilan je sa sistemima profila za izradu fasada.

M 9800 Accordion

Sistem koji se koristi za izradu harmonika vrata bez termo-prekida. Karakteriše ga krilo širine 50mm, mogućnost ugradnje termo paketa stakla od 24 do 32mm, težina do 125kg po krilu.

M 19800 Accordion Alutherm

Sistem sa termoizolacijom koji se koristi za izradu harmonika vrata, sa krilom širine 50mm, nosivosti do 200kg, sa mogućnošću zastakljivanja staklom do 32mm, predstavlja odlično rešenje za pregrađivanje hala, restorana, dvorana I sl.

Newsletter