Naslovna

Izrada i montaža PVC i aluminijumske stolarije

Firma ,,Tehno-al Marinković“ opremljena je savremenim mašinama za obradu aluminjumskih i PVC profila firmi URBAN i ELUMATEC

Image is not available

Vizija

Vizija preduzeća ,,Tehno-al Marinković“ je da postane lider u proizvodnji aluminijumske i PVC stolarije i plastifikacije metala na domaćem tržištu i jedan od najvećih izvoznika u Srbiji.

Image is not available

Proizvodi

Proizvodi u ponudi firme Tehno Al su: ALU i PVC vrata i prozori, garažna vrata, fasade, ograde, komarnici, okapnice. Pozovite nas na tel: 035 244 386, 035 245 386;

Plastifikacija

U okviru svojih usluga firma "Tehno-al Marinković” pruža i uslugu plastificiranja aluminijuma i ostalih metala.

Staklo

Firma ,,Tehno-al Marinković” d.o.o. u okviru proizvodnog pogona ima radionicu za izradu stakla u kojoj se seku razne vrste stakala i prave termopaketi po meri i želji kupca.

Ograde

U našem proizvodnom programu možete naći i aluminijumske ograde za stepeništa, terase, balkone.

arrow
arrow

IZRADA I MONTAŽA ALU I PVC STOLARIJE

VRATA, PROZORI, GARAŽNA VRATA, FASADE, OGRADE

PLASTIFIKACIJA, MONTAŽA I SERVIS

RADIONICA ZA IZRADU STAKLA

arrow
arrow

Zakažite besplatnu procenu radova

Trenutne aktivnosti

  • Vinarija "Enocenrik“ Jagodina

    Izrada i montaža aluminijumske stolarije (prozori, vrata i fasada)...
  • Dom učenika "Srećno“ Ćuprija

    Izrada i montaža aluminijumske stolarije (prozori, vrata i fasada)...
  • "Kryogas“ doo Beograd

    Izrada i montaža aluminijumske stolarije (prozori i vrata) na komercijalnoj stanici za punjenje vozila komprimovanim prirodnim gasom

TehnoAL asortiman

Prozori

Firma ,,Tehno-al Marinković” bavi se proizvodnjom prozora već 15 godina i naši prozori mogu da odgovore na sve zahteve kupaca:

Vrata

Pored toga što predstavljaju ukras svake kuće, ulazna vrata su I najopterćeniji element u svakom prostoru zbog čestog otvaranja I zatvaranja.

Okov

Potreban Vam je okov za PVC ili aluminijumsku stolariju?  Kod nas možete kupiti okov poznatog nemačkog proizvođača ,,Roto” po veoma pristupačnim cenama.

Garažna vrata

Pored klasične stolarije firma ,,Tehno-al Marinković” d.o.o. je u mogućnosti da vam ponudi ugradnju garažnih kipper i segmentnih vrata kao i industrijskih vrata.

PVC

Firma ,,Tehno-al Marinković” je uvoznik PVC profila nemačke firme ,,Gealan” koja je lider u svetu u proizvodnji PVC profila za prozore, vrata i roletne.

Roletne

Roletna je proizvod koji je osmišljen da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, pogleda, hladnoće ili toplote. Može uštedeti energiju i do 10%.

Novosti
JUL
10
NOVOSTI Tehno AL na međunarodnom sajmu građevine "Batimat“

U Parizu je održan međunarodni sajam građevine "Batimat“ na kome je preduzeće "Tehno-al Marinković“ d.o.o. samostalno nastupalo. Imajući u vidu da je ovo naš prvi samostalni nastup na međunarodnom sajmu, impresionirani smo interesovanjem posetilaca za naše proizvode.

Posebnu pažnju posetilaca na našem štandu privukli su prozori i vrata izrađeni od PVC profila u acrylcoloru i drvodekoru nemačke firme "Gealan“ kao i aluminijumski prozori plastificirani u nijansama drvo dekora.

Serija S7000IQ

Ovaj šestokomorni PVC profil širine štoka 83mm, čeličnog ojačanja 1,5mm debljine, koeficijenta termoizolacije k=1,0W/m2K, zvučne izolovanosti uz klasićno termostaklo (paket 4+16+4mm) Rw,p=34dB poseduje I treću gumu
Detaljnije

Serija S8000IQ

Vrhunski šestokomorni PVC profil, širine štoka 83mm, koeficijenta termoizolacije k=1,1W/m2K, zvučne izolovanosti uz klasićno termostaklo (paket 4+16+4mm) Rw,p=34dB dobar je izbor za one koje žele stolariju koja će im pružiti dobru toplotnu izolaciju
Detaljnije

Newsletter